Tilbake

Møt NEK på Eliaden!

  1. mai åpnes dørene på Eliaden opp for første gang på fire år. NEK stiller med egne stand og er klar for en faglig prat.

NEK har stand på Eliaden 31. mai – 2. juni. Der kommer vi til å presentere nye standarder som NEK 400:2022 og NEK 399:2022. Vi har også lansert NEK 487, som er en ny standard for installasjon og drift av batterier. Du er velkommen til å stikke innom oss til en faglig prat.

Den store begivenheten for NEK under Eliaden er selvfølgelig lanseringen av NEK 400:2022. For å markere denne begivenheten skal vi i samarbeid med Nelfo arrangere et seminar hver eneste dag fra kl 14 – 16. Her vil vi ta opp alle de viktigste endringene  fra forrige utgave.

Du kan melde deg på NEK 400:2022 seminar her.

Dersom du ikke skal på Eliaden kan du få presentert den nye utgaven av NEK 400 under vårt webinar 3. juni. Melder du deg på vil du få tilsendt opptak av webinaret. Da kan du se webinaret om igjen når det passer deg. Blir det vanskelig å delta 3. juni kan du melde deg på slik at du får opptaket og kan velge selv når du skal se.

Les mer og meld deg på NEK 400:2022 webinar her!