Tilbake

NEK og Nelfo inviterer til lansering av NEK 400:2022

NEK 400:2022 lanseres på Eliaden 31.05 – 02.06. Nelfo og NEK inviterer til lanseringsseminar hver dag kl 14 – 16.

På seminaret vil det være en blanding av foredrag og paneldebatt. Leder av NK 64, Dr. ing. Eirik Selvik, vil presentere nyhetene. Dere vil også høre fra Tommy Lundekvam, NEK  og Jon-Steinar Sjøvik Hanstad, Nelfo. Noen av temaene vil være forankring av N-leder, bruk av DC brytere i solcelleanlegg, Schuko kontakt for elbil lading, verifikasjon av installasjoner, bruk av AFDD, landbruksinstallasjoner, energilagring, ladeklare bygg, lading av elbåter og varsling på overspenningsvern.

NEK vil også ha stand på Eliaden. Kom gjerne innom for å se på den nye NEK 400:2022, og slå av en faglig prat.

Seminaret holdes på Hovedscenen, hall C

Meld deg på!!