Tilbake

Nærmere 1.200 påmeldt gratis webinar 5. mai

Det er rekordhøy påmelding til lanseringen av den nye utgaven av NEK 399 – Tilknytningspunkt for elanlegg og ekomnett. NEK ser dette som et bevis på den brede utbredelsen standarden har fått. Under gratis webinaret vil man gå igjennom endringer og nye krav i standarden.

Enorm interesse

Lanseringswebinaret for NEK 399 som går av stabelen 5. mai har fått en enorm oppmerksomhet. Under webinaret vil man få en gjennomgang av endringer og nye krav i standarden, som har fått bred utbredelse. Det har ført til en rekordhøy påmelding.

-Det er ganske formidabelt det vi er vitne til nå. Vi har slått alle rekorder for deltakere på våre arrangement. Det er fortsatt mange dager igjen til webinarstart og det er allerede mer enn 1.000 påmeldte. Dette viser den enorme interessen det er for NEK 399, forteller fagsjef Tommy Lundekvam.

Omfattende endringer

Den nye utgaven har gjennomgått en omfattende omarbeiding. I tillegg vil Metode D

-NEK 399 blir ofte henvist til i kontrakter for å bestemme ansvarsforholdene mellom eierne av de offentlige nettene for både elektrisitet og ekom og huseier. Før NEK 399 ble tatt i bruk var dette et område som kunne medføre konflikter. I dag hjelper standarden til at alle parter kjenner sitt ansvar. For alle som arbeider med elanlegg vil det være viktig å holde seg oppdatert om endringene. Også er det jo gratis, fortsetter Lundekvam.

Alle får opptak

Alle deltakere vil etter webinaret få tilsendt opptak av webinaret. Da har man muligheten til å se presentasjonene på nytt eller få med seg webinaret selv om man var forhindret under selve arrangementet.

-Jeg vil anbefale alle interesserte å melde seg på enten du kan delta under selve arrangementet eller ikke. Alle påmeldte vil få opptak slik at du kan se alle presentasjonen i fred og ro når det passer deg, avslutter Tommy Lundekvam.

Les mer om webinaret og meld deg på!