Tilbake

Elsikkerhetskonferansen 2019 er klar!

Elsikkerhetskonferansen har gjennom mange år blitt arrangert av NEK. Årets konferanse har et spennende program som veksler mellom tradisjonelt el-fag og framtidens nye forretningsmuligheter.

Kveld i Bjørvika lysene speiler seg i sjøen
Adobe

Den tradisjonsrike Elsikkerhetskonferansen til NEK blir i år arrangert 20 og 21 november. Det foreløpige programmet er nå klart og vitner om et svært spennende arrangement.

-Vi har vært bevisst på de mange spennende endringene vi står overfor innenfor elektroteknikk. Programmet gjenspeiler dette og vi har viet første dag til nye løsninger, men med en praktisk innfallsvinkel. Samtidig ser vi at de tradisjonelle delene av faget fortsatt vil være der og behandler disse emnene på den andre dagen av konferansen. Sammenlagt har vi et dagsaktuelt program som gjenspeiler vår tidsalder, forteller Espen Masvik fagsjef i NEK og ansvarlig for Elsikkerhetskonferansen.

Elsikkerhetskonferansen program

Av emnene som vil bli behandlet blir lagt stor vekt på digitalisering, kunstig intelligens, automatisering og smarte løsninger. Ikke minst med tanke på hvordan dette vil påvirke oss i tiden framover. Vi ser også på hvilke forretningsmuligheter installasjonsbransjen kan utnytte med de nye løsningene som stadig blir lansert.

Det er en kontinuerlig utvikling innenfor de tradisjonelle normene. Elsikkerhetskonferansen vil derfor gå igjennom en utvidelse av NEK 399, se på hvordan vi kan forebygge elbranner og ulykker og ikke minst ser på de nye delene av NEK 400.

I løpet av 2019 vil det bli lansert en ny norm for eltakst. Med denne normen vil det by seg nye forretningsmuligheter i en nisje som fram til i dag har fått lite oppmerksomhet.

Les mer om programmet her!

Pleie nettverk

Konferansen vil også i år være på Oslo Kongressenter, som så mange ganger før. Elsikkerhetskonferansen handler ikke bare om fag, men er også en arena for å pleie og bygge nettverk. Vi sørger derfor for tilstrekkelig med pauser for å treffe kunder, gamle studiekompiser, kolleger og andre man kjenner. Ikke minst vil det begge dager bli servert en utsøkt varm lunsj.

Den tradisjonelle middagen vil i år finne sted på kvelden 20 november.

Les mer om Oslo Kongressenter her!

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Ny delstandard i NEK 400 for lading av elbåt på høring!

Dato
20.06.2024

NK 64 svarer på det du lurer på i NEK 400 - del 4

Dato
19.06.2024

NK 64 svarer på det du lurer på i NEK 400 - del 3

Dato
04.06.2024