Tilbake

Instell AS vant KNX Awards 2017

Instell AS vant den prestisje tunge prisen for beste europeiske løsning under KNX Awards i Frankfurt. Selskapet vant prisen med prosjektet Tromsø Helsehus.

Under Light and Building messen i Frankfurt vant Instell AS  prisen for beste, smarteste og mest innovative KNX prosjekt i Europa 2017. I tett konkurranse med mange andre bidrag fra Europa gikk de helt til topps med løsningen for Tromsø Helsehus. Instell AS har under arbeidet med Tromsø Helsehus stått for prosjektering, design av løsning, leveranse, programmering og integrasjon.

– Vi i Instell er utrolig stolte av dette, sier Jo Jessen, daglig leder i Instell og innrømmer at alle i firmaet var spente på tildelingen før det endelig ble klart at stoltheten kunne få fullt utløp!  Nå skal vi ikke hvile på laurbærene. Her er det full gass og vi yter 110 prosent også i tiden fremover.

Instell AS er ett av de toneangivende selskapene som bidrar sterkt i Norsk Elektroteknisk Komite (NEK) sitt standardiseringsarbeid. Spesielt er man aktiv i komite NK 215 -Sammenkobling av IT-utstyr.

– Det er bare å gratulere sier Birger Hestnes, adm dir i NEK. Dette viser hvilken enorm kompetanse som finnes i norske selskap. Vi er stolte over at Instell AS er et av selskapene som har valgt å bidra til å lage elektrotekniske standarder, som ivaretar norske bedrifters interesser.

Relaterte artikler

Se alle nyheter

NK 64 svarer på det du lurer på i NEK 400 - del 3

Dato
04.06.2024

NEK 703 gir krav for å ivareta miljøet ved drift av datasentre

Dato
16.05.2024

Ny NEK 700 - Informasjonsteknologi lanseres

Dato
16.05.2024