Tilbake

Streaming av vårt frokostseminar «Industrial Internett of Things»

Internet of Things er omtalt som den fjerde industrielle revolusjon. Standard Norge og NEK inviterer deg til å overvære en streaming av vårt frokostmøte 1. februar hvor du kan høre mer om hva som skjer på området.

Internet of things (IOT)

Industrial Internett of Things medfører at enheter sammenkobles over nett. Gjennom sensorer, kameraer og kontrollenheter kan prosesser styres og optimaliseres i alt fra kraftproduksjon og offshore til fiskeoppdrett og landbruk. Resultatet er økt effektivisering, mer innovasjon og reduserte kostnader.

Med digitalisering, store datamengder og interaksjon mellom mange enheter blir behovet for å tenke sikkerhet endret. Sårbarhet og konsekvenser ved sikkerhetsbrudd vil øke markant og det er et behov for innovative løsninger rundt sikkerhet.

Lær mer om Industrial Internett of Things og følg med på streaming av vårt frokostseminar, som går fra 09.30 – 12.00 torsdag 1. februar.

Følg foredraget på streaming

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Du kan være med å lage standarder!

Dato
28.09.2023

Elsikkerhetskonferansen 31. oktober og 1. november

Dato
27.09.2023

Hva betyr?? Electropedia gir svaret.

Dato
06.06.2023