Tilbake

Streaming av vårt frokostseminar «Industrial Internett of Things»

Internet of Things er omtalt som den fjerde industrielle revolusjon. Standard Norge og NEK inviterer deg til å overvære en streaming av vårt frokostmøte 1. februar hvor du kan høre mer om hva som skjer på området.

Internet of things (IOT)

Industrial Internett of Things medfører at enheter sammenkobles over nett. Gjennom sensorer, kameraer og kontrollenheter kan prosesser styres og optimaliseres i alt fra kraftproduksjon og offshore til fiskeoppdrett og landbruk. Resultatet er økt effektivisering, mer innovasjon og reduserte kostnader.

Med digitalisering, store datamengder og interaksjon mellom mange enheter blir behovet for å tenke sikkerhet endret. Sårbarhet og konsekvenser ved sikkerhetsbrudd vil øke markant og det er et behov for innovative løsninger rundt sikkerhet.

Lær mer om Industrial Internett of Things og følg med på streaming av vårt frokostseminar, som går fra 09.30 – 12.00 torsdag 1. februar.

Følg foredraget på streaming

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Vinnerne av Jabra Elite-airpods!

Dato
20.06.2024

Sommeren er her - (men dette skjer høsten 2024!)

Dato
20.06.2024

NEK 703 gir krav for å ivareta miljøet ved drift av datasentre

Dato
16.05.2024