Tilbake

Globalt standardiseringsseminar med Jan-Henrik Tiedemann fra IEC Central Office

NEK har i disse dager gjennomført i samarbeid med IEC, et seminar om global standardisering. Vi hadde vært så heldige å få Jan-Henrik Tiedemann fra IEC Central Office i Genève til å lede oss gjennom programmet. Seminaret ble avholdt mandag 20. og tirsdag 21. april.

Jan-Henrik Tiedemann fra IEC Central Office i Genève

Første dag på seminaret var en fin og lærerik dag med ca. 40 personer som fulgte forelesningene nøye. Den 21. april forsatte seminaret med informasjon for de mest erfarne komitemedlemmene i NEK. Seminaret ble avholdt i NEKs lokaler og er en fin møteplass for fagfolk i el-bransjen.

Målet var å gi nåværende og fremtidige komitémedlemmer økt kompetanse og forståelse for spillereglene i internasjonalt elektroteknisk standardiseringsarbeid. Videre å gi økt innsikt i hvordan riktig bruk av standarder kan bidra til å øke bunnlinjen i virksomheten, vise hvordan deltakelse i standardiseringsarbeid gir unikt faglig nettverk og hvordan dette kan bidra til å bedre rammevilkårene for egen virksomhet/bransje.

Globalt standardiseringsseminar 2015

Jan-Henrik Tiedemann IEC Central Office

Globalt standardiseringsseminar 2015

Globalt standardiseringsseminar 2015

Konstruktive råd til NEK og IEC

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Eltransportforum har ny leder

Dato
30.11.2023

Hva er en tolkning av standarder?

Dato
18.10.2023

Hva betyr?? Electropedia gir svaret.

Dato
06.06.2023