Tilbake

Ny IEC brosjyre innen sertifisering og testing – IECEE

IECs produkter innen elektroteknisk standardisering danner basis for flere områder som har fellesbetegnelsen «Conformity assessment». Litt forenklet kan dette omtales som sertifisering, produkt- og systemsertifisering samt produkttesting.

IECEE - Taking Conformity Assessment Further

Slikt arbeid er eksempelvis viktig for alle virksomheter som er opptatt av internasjonal markedsadgang. Ett av områdene (av i alt fire) er IECEE (IEC System for Conformity testing and Certification of Electrotechnical Equipment and Components), også omtalt som “CB Scheme”.

Les mer om IECEE

Last ned IECEE brosjyren Taking conformity assessment further

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Håkon Rem – ny styreleder i NEK

Dato
27.02.2024

Et historisk blikk på IEC TC 3 

Dato
24.01.2024

Bli en Young Professional i Kairo!

Dato
13.04.2023