Tilbake

Ny IEC brosjyre innen sertifisering og testing – IECEE

IECs produkter innen elektroteknisk standardisering danner basis for flere områder som har fellesbetegnelsen «Conformity assessment». Litt forenklet kan dette omtales som sertifisering, produkt- og systemsertifisering samt produkttesting.

IECEE - Taking Conformity Assessment Further

Slikt arbeid er eksempelvis viktig for alle virksomheter som er opptatt av internasjonal markedsadgang. Ett av områdene (av i alt fire) er IECEE (IEC System for Conformity testing and Certification of Electrotechnical Equipment and Components), også omtalt som “CB Scheme”.

Les mer om IECEE

Last ned IECEE brosjyren Taking conformity assessment further

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Bli en Young Professional i Kairo!

Dato
13.04.2023

Landstrømsforum markerer seg

Dato
31.03.2023

Høring – Amendement 1:2022 til NEK 502:2016

Dato
01.02.2022