Tilbake

Overveldende interesse for Internet of Things seminar

Internet of Things omfatter snart alt vi gjør og interessen for emnet er stor. Det har NEK merket og må utvide kapasiteten for sitt gratis seminar 4.april.

Internet of Things er et emne som favner bred og stor interesse. Kanskje ikke så rart når stadig flere ting kobles sammen over internett og kommuniserer med hverandre. Når alt fra kaffetraktere til biler, industrielle sensorer og strømmålere blir en del av IoT blir det også en del av livet vårt. Interessen for Internet of Things har blitt ekstra tydelig for NEK. Interessen for gratis seminaret 4. april er overveldende. På grunn av den store interessen har derfor NEK valgt å flytte Internet of Things seminaret slik at flere kan få anledning til å delta. Nytt sted er:

Høyres Hus i Stortingsgaten 20, møtelokale Nordengen i 6 etg

-Det er tydelig at vi her har truffet med et program som har høy interesse. Den overveldende responsen gjør at vi flytter seminaret til Høyres Hus. Da slipper vi å avvise noen av de som har meldt seg på. Samtidig betyr den utvidede kapasiteten at vi fortsatt kan ta imot flere deltakere. Vi vil derfor oppfordre til at man inviterer med seg kolleger, forretningsforbindelser eller andre man tror vil ha interesse av dette seminaret, sier Christer Varan som er fagsjef i NEK og ansvarlig for seminaret.

Programmet vil ta for seg både de mulighetene med Internet of Things så vel som utfordringene når teknologien griper så bredt om seg.

Les mer og meld deg på her!

Relaterte artikler

Se alle nyheter

Nye standarder for cybersikkert radioutstyr i Europa

Dato
31.01.2023

Gratis webinar om fiber og fibernett!

Dato
21.10.2022
Fiber

Ny veiledning for bygging av fibernett

Dato
30.09.2022