NEK Erfaringskonferanse Elkontroll

NEK inviterer til Erfaringskonferanse Elkontroll 22 og 23 september 2021. Under konferansen vil man behandle dagsaktuelle problemstillinger innenfor elkontrollfaget. Clarion Oslo i Bjørvika er valgt som åsted for konferansen.

NEK vil 22 og 23 september for første gang arrangere Erfaringskonferansen for elkontroll. Konferansen vil ta opp ulike problemstillinger og funn rundt elkontroll og elektrotermografering. Målsetningen med konferansen er at deltakerne skal bli oppdatert på den siste utviklingen innenfor faget og få ny kunnskap som vil spille inn i en travel arbeidsdag.

Program

Det er lagt ned stor innsats i å lage et program som tar pulsen på elkontroll i dag, men vil også skjele til hva man kan forvente i framtiden. Foredragene spenner derfor fra elektrotermografering til hva som skjer med DLE.

Helge Topp, Leder NK 19

Helge Topp, Leder NK 19

-Denne konferansen har vært etterspurt i lang tid og endelig ser det ut til at pandemien slipper taket slik at vi igjen kan møtes. Vi har jobbet lenge med programmet på konferansen for at det skal gi både nødvendig og nyttig informasjon for alle som arbeider med elkontroll. Programmet vil derfor ta opp emner som er nyttige i det daglige arbeidet og foredrag som vil gi et bilde av hvor elkontroll faget beveger seg, forteller Helge Topp som er leder av NEK 219 og prosjektleder for Erfaringskonferansen.

Erfaringskonferansen på Clarion Hotell Oslo

Konferansen vil foregå på Clarion Hotell Oslo, som ligger plassert i Bjørvika, tett på det nye Munchmuseet og Den Norske Opera. Bjørvika og Sørenga representerer et av de største og mest moderne utbyggingsprosjektene i Norges historie. Erfaringskonferansen er en mulighet til å komme litt tettere inn på dette konglomeratet av arkitektur og byutvikling.

Clarion Oslo ble åpnet i 2019 og nærheten til Munchmuseet har fått spille inn i dekor. Mange av utsmykningene har sitt derfor sitt utspring i «Skrik». Gjennomgående vil man bli møtt med smakfull og moderne innredning.

Vi har tatt hensyn til at det fortsatt kan være restriksjoner under gjennomføringen av Erfaringskonferansen. Konferansesalen er derfor spesielt stor for at man skal tilfredsstille kravet om 1 meter avstand.

Middag i Barcode

En god middag hører med til en konferanse. Vaaghals ligger rett over gata for Clarion Oslo. Dette blir regnet som en av de mest spennende restaurantene i Oslo, og er anbefalt i Michelin guiden. Kjøkkensjefen heter Christer Rødseth og er kjent fra Frokost TV på TV2 og Farmen Kjendis. Christer Rødseth og er kjent fra Frokost TV på TV2 og Farmen Kjendis. Christer er en av Norges mest profilerte og talentfulle kokker. Under Erfaringskonferansen vil de som ønsker kunne delta på en 3-retters middag på Vaaghals (ikke inkludert i konferanseprisen).

Overnatting

Clarion Oslo tilbyr også overnatting. For de som er tilreisende kan det være en stor fordel å bo på konferansehotellet. Her er man også tett på alle de fasiliteter som Bjørvika, Barcode og Sørenga kan by på.

 

Les mer om Erfaringskonferansen Elkontroll og meld deg på!